Dit weekend in Cydia: SBSettings 1.0

Twijfelaars hebben er dit weekend een reden bij om hun iPhone toch weer te jailbreaken: SBSettings 1.0 komt uit, waarmee je snel toegang krijgt tot alle instellingen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

SBSettingsBigBoss heeft de werkzaamheden aan SBSettings v1.0 afgerond en is begonnen aan een laatste test voordat SBSettings dit weekend definitief beschikbaar komt. SBSettings is een vervanger voor BossPrefs en zal voor sommige mensen reden zijn om toch weer eens een jailbreak te overwegen. Met SBSettings krijg je namelijk veel sneller toegang tot functies als Bluetooth, EDGE en Wi-Fi (we hopen maar dat ze met EDGE ook 3G bedoelen). Je kunt deze schakelaars onmiddellijk openen, zonder de reeds geopende applicatie te verlaten.

Minpuntje: de knop voor locatiediensten (GPS) is niet in het hoofdscherm van SBSettings opgenomen en een vliegtuigmodus-schakelaar zou ook best handig zijn.

Nieuw in de definitieve versie is de schakelaar/schuifknop om de helderheid aan te passen. In de applicatie zijn 8 add-on thema’s aanwezig, waarvan er twee standaard zullen worden meegeleverd: HUD en Tech Shadows. De overige kun je als add-ons downloaden zodra versie 1.0 van SBSettings beschikbaar is.

Ook nieuw ten opzichte van eerdere betaversies: een dock, waarin je je instellings-apps aan een dock kunt toevoegen, zodat ze geen ruimte op je SpringBoard meer innemen. Voorheen moest je nog op een kleine X drukken om de applicatie te sluiten; dat kan nu ook via de homeknop. En een laatste belangrijke verbetering: de applicatie gaat niet meer aan als de iPhone op het lockscreen staat. Er zijn blijkbaar veel klachten binnengekomen van betatesters die de iPhone op zak hadden en daarbij per ongeluk SBSettings activeerden, waarna de batterij leeg raakte.

SBSettings is te installeren via de BigBoss-source in Cydia.

Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:33
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.