‘Amerikaanse providers verkopen iPhone 5 vanaf midden oktober’

Volgens bronnen dichtbij de Wall Street Journal komt de iPhone 5 niet in september, maar pas in het midden van oktober. Provider Sprint zou hem ook gaan aanbieden.

iPhone 5 conceptWe hebben september en begin oktober al voorbij horen komen, maar ook midden van oktober kan nu op de lijst van potentiële verschijningsdata voor de iPhone 5. Dit beweert de Amerikaanse Wall Street Journal in een artikel, die bevestigt dat ook provider Sprint de iPhone 5 krijgt. Zij zouden het hebben gehoord van bronnen die bekend zijn met Apple’s plannen.

Op het moment van schrijven biedt Sprint nog geen een iPhone aan. Een dilemma voor de provider, want de enige Amerikaanse providers die het bedrijf overschaduwen zijn AT&T en Verizon, die allebei wel Apple’s iPhone aanbieden. Sprint wist zich de afgelopen jaren te onderscheiden door een steeds groter wordend 4G-netwerk aan te bieden. Als ook Sprint de iPhone 5 krijgt, zou dit om deze reden ook hand in hand kunnen gaan met de geruchten voor een 4G-iPhone. Iets waar wij in Nederland in de eerste plaats nog maar weinig aan hebben, omdat het versnelde netwerk hier nog niet volledig is uitgerold.

Een iPhone 5 in het midden van oktober is volgens de Wall Street Journal niet gunstig voor Apple. Op deze manier missen ze namelijk net het einde van Apple’s fiscale jaar, eind september. Iets dat op ongunstige wijze effect heeft op de jaarcijfers van het bedrijf. De iPhone 5 zelf moet nog door Apple worden onthuld. Eerder kwamen al geruchten voorbij, die beweren dat het toestel een groter scherm en een nieuwe achterkant krijgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2011, 12:26
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen release, wall street journal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.