Leverage: haak je iPhone-bumper extra stevig vast

Graft Concepts' Leverage is een iPhone-bumper die je vasthaakt. Hierdoor zit hij extra stevig en blijft er minder snel iets tussen haken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Graft Concept: LeverageSinds Apple een bumper bij de iPhone 4 introduceerde, zijn er maar weinig alternatieven van derden op de markt gebracht. Logisch ook: weinig fabrikanten willen opboksen tegen de bumper die in iedere Apple-winkel wordt aangeboden. Toch waagt Graft Concepts zich eraan met Leverage, een iPhone-bumper met een nieuwe insteek. In plaats van dat je deze om je iPhone heen wrikt, klik je hem namelijk vast met een metalen slot. Op deze manier zit hij strakker en steviger om je toestel heen.

Het sluitsysteem is vergelijkbaar met die van een taartvorm. Hij trekt de bumper strak samen en klapt uiteen wanneer je hem loshaakt. In de haak zit een knop geïntegreerd, zodat je de verborgen sluimerknop nog steeds gewoon kunt gebruiken. Het slot brengt de nodige voordelen met zich mee: zo zit de bumper zo strak om de telefoon dat er lastig stof en ander vuil tussen kan komen. Daarnaast kun je een harde achterkant in de hoes haken, zodat je er een volwaardige case van maakt. De bumper is gemaakt van polycarbonaat, een stevig materiaal dat niet makkelijk beschadigd raakt en dat bestand is tegen verschillende temperaturen. De haak bovenop bestaat uit zink, materiaal dat lang meegaat.

Voor $59,95 kun je de Leverage bestellen op de website van de maker. Deze vind je hier. Hierbij krijg je de toevoegbare achterkant cadeau. Nadat je hem besteld hebt moet je nog wel even wachten: levertijd binnen de Verenigde Staten alleen al ligt tussen de drie en zes weken. De verzendkosten naar Nederland vallen mee: voor $9,60 belandt de Leverage iPhone-case na verloop van tijd op je deurmat. Inclusief verzendkosten ben je omgerekend tegen de huidige dollar/euro koers zo’n 50 euro kwijt aan deze case.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2011, 15:15
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.