Amazon lekt specificaties iPad 2: Thunderbolt, camera en 1,2 GHz CPU?

YourDailyApple heeft de specificaties van de iPad 2 ontdekt bij Amazon.de, zo beweren ze. De iPad 2 zou beschikken over een 1,2 GHz processor, camera, Thunderbolt en 9,7 inch scherm.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad 2 eventVolgens de website YourDailyApple heeft Amazon Duitsland een foutje gemaakt: ze hebben de gegevens van de iPad 2 te vroeg online gezet. Inmiddels is de productpagina weer verwijderd, maar er is wel een screenshot gemaakt en de website heeft ook een aantal specs genoteerd. De iPad 2 beschikt volgens YourDailyApple over een 9,7 inch scherm, Bluetooth, Wi-Fi, een camera en de nieuwe Thunderbolt-technologie. Er zit ook een 1,2 GHz processor in. En tenslotte maakte de productpagina bij Amazon melding dat het apparaat vanaf 17 maart beschikbaar is.

Wie het zelf wil controleren, is helaas te laat want de link naar de productpagina bij Amazon.de werkt niet meer.

ipad 2 amazon

Thunderbolt (voorheen Light Peak) is een nieuwe aansluittechnologie, waarmee randapparatuur met een snelheid van 10 Gbps data kan overbrengen. Thunderbolt is al aanwezig op de nieuwe MacBook Pro, de eerste laptop met een dergelijke aansluiting. Intel en Apple hebben Thunderbolt gezamenlijk ontwikkeld. Ze verwachten dat het de nieuwe standaard voor het aansluiten van randapparatuur wordt, als vervanging van USB 2.0.

thunderbolt

Via: YourDailyApple
Tipgever: Geert

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2011, 3:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, Geruchten, ipad 2, specificaties, thunderbolt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.