Albert Heijn adverteert onjuist met Camera Connection Kit

Albert Heijn heeft in de bonus deze week een Camera Connection Kit, die niet zoals geadverteerd werkt op de iPad.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Camera Connection KitAlbert Heijn heeft tussen de bonusartikelen deze week een Camera Connection Kit staan, waarmee je foto’s kunt importeren op je iDevice via een sd-kaart of een usb-kabel. Volgens de verpakking werkt het accessoire met de iPod, iPhone en iPad, maar in de praktijk blijkt dit niet te kloppen: alleen op de iPad kun je met het hulpmiddel je foto’s binnentrekken. Sluit je een iPhone of iPod touch aan, dan werkt de Camera Connection Kit niet naar behoren. Het lijkt te gaan om een misleidende boodschap, die inmiddels bij de Consumentenbond onder de aandacht is gekomen. Kopers kunnen hun geld terug krijgen.

Dat de Camera Connection Kit alleen op de iPad werkt is niet verrassend: Apple’s officiële alternatief werkt ook niet op de iPhone en iPod, een apparaat dat op dezelfde manier met je iDevice verbindt. Op de verpakking van Apple’s Connection Kit staat alleen wel vermeld dat hij enkel op de iPad werkt.

De Camera Connection Kit kost €10 voor gewone klanten en €7 voor mensen met Bonuskaart. Ter vergelijking: de Camera Connection Kit van Apple kost 29 euro, dus een duidelijk verschil in kwaliteit was al te verwachten. Hoewel klanten hun geld terug kunnen krijgen bij Albert Heijn, zegt de supermarkt niet van plan te zijn het accessoire uit de schappen te halen. Wel verzekert een woordvoerder van Albert Heijn tegenover de Consumentenbond dat je geen kassabon nodig hebt om het accessoire in te ruilen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2013, 12:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen albert heijn, camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.