Alba: a Wildlife Adventure.

Alba: a Wildlife Adventure: nieuwe game van Monument Valley-makers nu beschikbaar

Speelbaar via Apple Arcade
Van de makers van Monument Valley is nu een nieuwe game voor iPhone, iPad, Mac én Apple TV beschikbaar. Alba: a Wildlife Adventure is een spel dat gaat over het redden van de natuur.

De ontwikkelaar ustwo games, vooral bekend van Monument Valley, heeft vanaf vandaag een nieuwe game: Alba: a Wildlife Adventure. De game belooft weer een sfeervolle titel te worden in de stijl van Monument Valley en Assemble With Care, de vorige populaire games van ustwo games. Het nieuwe spel is onderdeel van Apple Arcade.

Alba: a Wildlife Adventure nu te downloaden

Monument Valley is een bekende en bekroonde puzzelserie, waar inmiddels twee delen van zijn verschenen. Dezelfde makers zijn nu terug met een nieuwe avonturengame. De inspiratie haalt ustwo games uit hun liefde voor de natuur, zo zeggen ze zelf. Je ziet het al wanneer je de trailer bekijkt: deze game is mooi. De makers hebben alles naar eigen zeggen met de hand getekend.

Alba is het hoofdpersonage. Het de bedoeling om alle wilde dieren te redden op het mooie eiland. Dat doet Alba niet alleen, want met haar vriendin Inés richt je de DRAIV op. Dat is een organisatie speciaal bedoeld voor het redden van de vele diersoorten op het eiland.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Qua stijl ziet de game er in ieder geval kleurrijk uit, met een sfeervol deuntje en dito graphics. Hoewel het buiten nu koud is, waan je je op een zomers eiland. Alba: a Wildlife Adventure is beschikbaar voor iOS, iPadOS, macOS, tvOS, pc en spelcomputers. Net als de vorige game Assemble With Care is het nieuwe spel ook onderdeel van Apple Arcade.

Assemble With Care is één van de betere titels op Apple Arcade. Daarnaast werkt de ontwikkelaar ook nog altijd aan Monument Valley 3, alhoewel nog niet bekend is wanneer die game verschijnt.

Bekijk ook

Nog meer puzzelplezier: Monument Valley 3 komt eraan

De populaire serie Monument Valley komt terug! De ontwikkelaar van de gameserie werkt namelijk aan Monument Valley 3. Er is nog weinig bekend van dit derde deel, maar de ontwikkelaars zijn nog wel op zoek naar een director.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.