Alba: a Wildlife Adventure.

Alba: a Wildlife Adventure: nieuwe game van Monument Valley-makers nu beschikbaar

Speelbaar via Apple Arcade

Van de makers van Monument Valley is nu een nieuwe game voor iPhone, iPad, Mac én Apple TV beschikbaar. Alba: a Wildlife Adventure is een spel dat gaat over het redden van de natuur.

De ontwikkelaar ustwo games, vooral bekend van Monument Valley, heeft vanaf vandaag een nieuwe game: Alba: a Wildlife Adventure. De game belooft weer een sfeervolle titel te worden in de stijl van Monument Valley en Assemble With Care, de vorige populaire games van ustwo games. Het nieuwe spel is onderdeel van Apple Arcade.

Alba: a Wildlife Adventure nu te downloaden

Monument Valley is een bekende en bekroonde puzzelserie, waar inmiddels twee delen van zijn verschenen. Dezelfde makers zijn nu terug met een nieuwe avonturengame. De inspiratie haalt ustwo games uit hun liefde voor de natuur, zo zeggen ze zelf. Je ziet het al wanneer je de trailer bekijkt: deze game is mooi. De makers hebben alles naar eigen zeggen met de hand getekend.

Alba is het hoofdpersonage. Het de bedoeling om alle wilde dieren te redden op het mooie eiland. Dat doet Alba niet alleen, want met haar vriendin Inés richt je de DRAIV op. Dat is een organisatie speciaal bedoeld voor het redden van de vele diersoorten op het eiland.

Qua stijl ziet de game er in ieder geval kleurrijk uit, met een sfeervol deuntje en dito graphics. Hoewel het buiten nu koud is, waan je je op een zomers eiland. Alba: a Wildlife Adventure is beschikbaar voor iOS, iPadOS, macOS, tvOS, pc en spelcomputers. Net als de vorige game Assemble With Care is het nieuwe spel ook onderdeel van Apple Arcade.

Assemble With Care is één van de betere titels op Apple Arcade. Daarnaast werkt de ontwikkelaar ook nog altijd aan Monument Valley 3, alhoewel nog niet bekend is wanneer die game verschijnt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2020, 20:00
Categorie Apps
Onderwerpen apple arcade, monument valley

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.