AirWatch Express van VMware

AirWatch Express van VMware wil iPhones beheren makkelijker maken

AirWatch Express van VMware moet het makkelijker maken om iPhones in kleine bedrijven te beheren. Deze mobile device management-oplossing vereist geen OS X Server.

AirWatch Express

Als het over beheer van computers gaat, krijgen veel mensen gaapneigingen. Device Management, oftewel het beheren van een ‘wagenpark’ van computers, smartphones en andere IT-apparatuur is meestal niet zo heel spannend, maar wel noodzakelijk om te voorkomen dat een chaos wordt. VMware probeert het nu makkelijker te maken met AirWatch Express, een eenvoudige oplossing voor iPhone device management.

AirWatch Express van VMware

VMware ken je natuurlijk als softwareleverancier, ook als je Windows gebruikt. Ze willen met AirWatch Express zorgen dat je makkelijk al je toestellen in een (klein) bedrijf kunt beheren. Met de cloudoplossing kun je de toestellen van medewerkers configureren, zonder dat je Apple’s Configurator of de Profile Manager nodig hebt. Voor die laatstgenoemde heb je een Mac OS X Server nodig en die heeft niet iedereen.

AirWatch Express VMware

Met AirWatch Express moet het allemaal een stuk makkelijker worden om de Wi-Fi- en e-mailinstellingen van medewerkers vanaf een dashboard in te stellen. Je kunt ook aangeven welke apps medewerkers op hun iPhone moeten hebben en de toestellen op afstand wissen. Met een zogenaamde Blueprint kun je aangeven welke apps, groepen en regels voor een bepaald toestel gelden. Zonder opleiding of training zou het mogelijk moeten zijn om met deze tool je Mobile Device Management (MDM) te regelen.

Je kunt het 30 dagen proberen en betaalt daarna $2,50 per apparaat per maand. Het is geschikt voor iPhones, iPads, Macs, Android-smartphones en Windows 10-computers.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2016, 12:33
Categorie Diensten
Onderwerp Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.