AirPods Max review: hangend

Reacties voor: Dit weten we al over de release van de AirPods Max 2

De tweede generatie AirPods Max is in ontwikkeling, maar we zullen er nog wel even geduld moeten hebben. Dit weten we al over de AirPods Max 2 release.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Allemaal mooie verbeteringen voor de Max. Behalve de prijs, was voor mij de reden hem niet te kopen (om mijn Bose QC35 v1 te vervangen) dat hij niet compact op te vouwen is. Het truttige nutteloze tasje dat de randen en kwetsbare hoofdband niet beschermt, deed de deur vervolgens helemaal dicht.

    Kortom, hopelijk maken ze hem compacter opvouwbaar en geven ze hem een echt beschermende hoes.

    Reageer op Strebor

  2. Ik zou een beter ontwerp willen, zoals het kleiner/vouwen van de koptelefoon! het beschikbaar hebben van een aan en uit knop! Ook zou ik de kleuren van de iphone pro willen terug zien zoals gold! die je dan kan combineren met de kleuren! Maar de grootste uitdaging/wens is veel betere geluidskwaliteit zoals het op cd opgenomen wordt dus een hogere kbps!!

    Reageer op Stefano

  3. I love the airpods Max. Zou fijn zijn als de 2024/2025 versie USBC poort krijgt, gezien de snoertjes dan ook USBC moeten hebben. Tot die tijd, hoop ik, dat de mijne het vol houdt.

    Reageer op Amy

  4. Laat ze eerst maar eens zorgen dat de noise cancelling weer gaat werken zoals in het begin. De hardware van de eerste Max is briljant, maar de software updates hebben het verpest. Eerst hoorde ik niks van wat er naast me gebeurde, maar na iedere update werd dat steeds slechter. En nu cancel ie bijna niks meer

    Reageer op Eduard

    • Vreemd, ik heb deze ervaring niet. De noise cancelling is bij mij nog uitstekend, zelfs zo goed dat mijn dochter mij op 1 meter afstand niet hoort als ik haar iets wil vragen. Ik moet haar altijd aantikken, schreeuwend hoort zij mij niet. Heb je misschien een defect ?

      Reageer op Rv

  5. Origineel geplaatst door Stefano
    Ik zou een beter ontwerp willen, zoals het kleiner/vouwen van de koptelefoon! het beschikbaar hebben van een aan en uit knop! Ook zou ik de kleuren van de iphone pro willen terug zien zoals gold! die je dan kan combineren met de kleuren! Maar de grootste uitdaging/wens is veel betere geluidskwaliteit zoals het op cd opgenomen wordt dus een hogere kbps!!

    Hogere kwaliteit zoals op een cd????

    Reageer op Patrick S

  6. In ieder geval een professionele verbetering t.o.v. het handtasje. Dus een mooie case ofzo om in op te bergen en te vervoeren.

    Reageer op Jean Paul

  7. Weet iemand waar je ze rond de 400 euro kan kopen?

    Ik lees dat wel maar kan niet vinden waar. Voor 400 wil ik wel een paar aanschaffen.

    Reageer op EpicR

  8. Het zal me niets verbazen dat ze onderhuids verbeteren dan het uiterlijk bij te schaven. De AirPods Pro 2 zijn doorgaans verbeterd en ik denk dat die verbeteringen hun weg ook zullen vinden naar de AirPods Max.

    Reageer op Lemco

  9. Vind vooral de prijs wel een hobbel. Daarom voor een ander merk gekozen die qua specs zelfs beter scoorde.

    Reageer op Monique

  10. @Monique: Klopt, de prijs strookt niet echt met hetgeen wat men verwacht. De officiële prijs van €620,- die je bij Apple (en zijn Resellers) vind is niet echt te rechtvaardigen. Daarom vind je de AirPods Max ook rond de €400,-. Het is vooral maatwerk en materiaal gebruik, wat de prijs opdrijft, qua performance zijn er betere concurrenten te vinden.

    Reageer op Lemco

  11. @EpicR: Ik heb in november 2021 bij Amazon €430,00 betaald voor de blauwe versie. Je moet regelmatig kijken, de prijzen zijn ook afhankelijk van de kleur. Op dit moment betaal je ook bij Amazon de hoofdprijs.

    Reageer op Rv

  12. (Red.) We hebben dit artikel bijgewerkt met nieuwe uitspraken van Mark Gurman.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  13. Onlangs ergens voor 350 euro op de kop kunnen tikken. Prima prijs!

    Reageer op Jeroen

  14. (Red.) Dit artikel is bijgewerkt met de nieuwste geruchten.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.