Airmail icon

Ontwikkeling Airmail voor iOS in volle gang

De ontwikkeling van een iOS-versie van Airmail is op het moment in volle gang. De ontwikkelaar is op zoek naar ideeën voor de nieuwe app.

Airmail iconMailapp Airmail is op de Mac inmiddels al een aardig succes. Sinds het befaamde Sparrow werd overgenomen door Google, lijkt Airmail het aangewezen alternatief voor iedereen die Apple’s eigen mailprogramma niet ziet zitten. Naar een iOS-versie wordt al een tijdje gehint, maar nu lijkt de ontwikkeling hiervan serieus op gang te komen. De ontwikkelaar is op zoek naar ideeën voor de iPhone- en iPad-app.


Het is onduidelijk hoe ver gevorderd de ontwikkeling van Airmail voor iOS exact is. Een speciale ideeënpagina geeft echter wel een idee waar de app zich waarschijnlijk op gaat richten. Op deze pagina kan iedereen mogelijke functies voordragen, waar andere mensen weer op kunnen stemmen. Daar staan inmiddels al een paar bijzondere ideeën waar veel op gestemd is, waaronder ondersteuning voor Handoff in iOS 8. Een voor de hand liggend idee lijkt op het moment het meest te scoren: flink wat gebruikers willen ondersteuning voor pushnotificaties.

Airmail Mac

Airmail is op de Mac een aardig succes, maar op de iPhone en iPad is de concurrentie van een heel andere orde. De App Store is inmiddels namelijk gevuld met alternatieve mailapps, waaronder het veelgeprezen Mailbox. Airmail voor iOS zal uiteraard aardig wat trouwe Mac-gebruikers achter zich scharen, maar zal de app de bestaande concurrentie overdonderen? We kunnen enkel afwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2014, 10:10
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.