Deemo iOS app

Muziekgame Deemo is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft muziekgame Deemo uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt Deemo daarom gratis downloaden.

Deemo iOS appHij stond al een tijdje in iCulture Deals als gratis game en nu weten we waarom: Deemo is uitgeroepen tot Apple’s App van de Week. Je kunt hem daarom nog zeker een week kosteloos uit de App Store plukken. Dat is ook goed nieuws voor de ontwikkelaar, wiens game een week lang op een prominente plek in de App Store staat.

Deemo is een muziekgame die al snel vertrouwt aanvoelt. Je speelt het namelijk zoals je gewend bent van veel alternatieven binnen het genre: er vallen noten naar beneden op het scherm en je tapt op de maat mee. Het zijn echter de uitwerking en muziekkeuze die Deemo bijzonder maken: dit is een game met nagenoeg alleen maar pianomuziek, die ook nog eens een verhaal vertelt over een jong, muzikaal meisje. Dat laatste draagt meer bij aan de sfeer dan aan een complex narratief, maar is desalniettemin een welkome toevoeging.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag vaak een nieuwe App van de Week. Het is daarom vrij aannemelijk dat Deemo tot en met donderdag 7 augustus gratis te downloaden is. Daarna zal hij waarschijnlijk het gebruikelijke prijskaartje van €1,79 terugkrijgen. Bedenk overigens wel: de game is tijdelijk gratis, maar bevat wel een aantal in-app aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2014, 11:23
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.