Adobe wil werknemers een gratis Android-telefoon geven

Volgens CNET gaat Adobe een gratis Android-telefoon aan werknemers geven. Dit zou Adobe doen als reactie op de eerdere onenigheid tussen Adobe en Apple.

adobe flashVolgens CNET hebben drie verschillende bronnen verteld dat Adobe van plan is gratis Android-telefoons te gaan geven aan werknemers. Dit zou Adobe doen als reactie op de eerdere onenigheid tussen Adobe en Apple. Doordat Android wel Flash ondersteunt probeert Adobe met deze actie haar werknemers Γ©n de buitenwereld te laten zien dat ze zich niet meer op de verschillende apparaten van Apple gaan concentreren.

Welke telefoon de softwaregigant precies weg wil gaan geven aan haar werknemers is nog niet bekend. Er gaan namelijk verschillende geruchten de ronde. Zo hoor je diverse HTC-telefoons voorbij komen, maar ook de Nexus One (overigens ook gemaakt door HTC). Evenmin is bekend welke Adobe-medewerkers in aanmerking komen voor de gratis smartphone. Wat wel duidelijk is, is het feit dat Adobe en Google ervoor willen zorgen dat de werknemers van Adobe zoveel mogelijk tijd doorbrengen met Android en Flash Player 10.1.

Adobe zelf heeft aangegeven niet te reageren op het gerucht. Het is dus nog maar de vraag of alle 8.600 medewerkers die zij wereldwijd had in november, ook daadwerkelijk allemaal zo’n telefoon krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2010, 14:51
Categorie Apple
Onderwerpen adobe, android

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.