Sms-berichten versturen vanaf een iPad 3G [jailbreak]

Op een iPad 3G blijkt het mogelijk om sms-berichten te versturen. Je hebt er de jailbreak-methode Spirit voor nodig, die over een paar dagen beschikbaar komt voor het publiek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad sms versturenDe iPad 3G is geen telefoon. Er zit weliswaar een datafunctie op, maar dat betekent niet dat je ermee kunt bellen of sms-berichten kunt versturen. Dergelijke functies verlopen namelijk via het gsm-netwerk terwijl je voor het ophalen van internetpagina’s de databundel gebruikt. MuscleNerd van het iPhone Dev Team heeft nu een video gemaakt, waarin hij aantoont dat je met een iPad 3G wel degelijk sms-berichten kunt versturen. Het is nog wat primitief, maar het werkt wel. Op het screenshot hiernaast zijn de sms-berichtjes te zien die MuscleNerd na het verzenden op zijn iPhone binnenkreeg. Dat alles is mogelijk dankzij de jailbreak-methode Spirit, die over een paar dagen wordt verwacht.

Het iPhone Dev Team zelf gebruikt de methode intern al wel, maar stelt dergelijke methoden pas aan het grote publiek beschikbaar als ze goed werken. Nog even geduld dus.

Over ons beleid m.b.t. jailbreaken lees je meer in een eerder artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2010, 9:25
Categorie Jailbreak
Onderwerpen actie, ipad 3, jailbreak, musclenerd, sms, spirit, unlock, veronica, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.