Accessoire: Pogo Stylus voor iPhone en iPod touch

Ten One Design heeft een stylus voor de iPhone en iPod touch ontwikkeld. Met dit pennetje kun je nauwkeuriger zaken op het scherm aanraken, zonder dat deze vet wordt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone StylusHet was zo’n goed idee: een telefoon met touchscreen, zodat je alles met je vingers kunt bedienen en niet meer zo’n losse stylus hoeft te gebruiken, die je toch maar kwijtraakt. Wie toch weer terug wil naar het pennetje, kan bij Ten One Design een stylus van geanodiseerd aluminium kopen. De styluspunt is van zacht, high-tech materiaal dat blijkbaar dezelfde elektrische geleiding als je vingers heeft. Waarom een stylus, als je alles ook met je vingers kunt doen?

Dat is simpel uitgelegd: door het constante aanraken van het scherm met je vingers wordt het scherm vies en vettig. En ook bij het intoetsen van teksten komt de stylus van pas: mensen hebben nogal eens problemen om de juiste letter te raken. Je zou dan een soort handschoen met spitse vingertoppen kunnen aantrekken, maar zoiets is nog niet uitgevonden. Het enige wat in de buurt kwam waren de zwarte rubberen Phone Fingers en de eTip Gloves, maar die waren met een ander doel gemaakt.

Pogo Stylus penpunt

De Pogo Stylus is volgens de makers net zo stijlvol als de iPhone zelf. Om te voorkomen dat je de stylus kwijtraakt kun je deze in de meegeleverde klem aan je iPhone of iPod touch vastmaken. Aanrader voor de prijs van $24,95, zo’n Pogo Stylus? Alleen voor mensen met kolenschoppen, die het iPhone-scherm echt niet met hun vingers kunnen bedienen. Voor anderen: gewoon het gereedschap gebruiken dat je van moeder natuur hebt meegekregen!

Pogo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 16:18
Categorie Accessoires
Onderwerp stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.