BitTorrent op de iPhone, dankzij uTorrent WebUI

De uTorrent WebUI voor de iPhone is een webinterface waarmee je je Bittorrent-downloads vanaf je iPhone kunt pauzeren en starten. Je kunt ook de status van de downloads zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

UtorrentDe iPhone heeft nog geen eigen BitTorrent-client, maar je kunt het wel gebruiken om op afstand toegang te krijgen tot uTorrent. De u in de naam spreek je trouwens als ‘mju’ uit, net zoals bij de Mju-camera’s van Olympus. Dankzij de iPhone-webinterface van uTorrent kun je ook onderweg je torrents beheren.

De uTorrent WebUI For The iPhone is, zoals de naam al aangeeft, geoptimaliseerd voor de iPhone en gebruikt de standaard uTorrent WebUI. Het is mogelijk om torrents te pauzeren, voort te zetten en nieuwe torrents toe te voegenaan de lijst. De iPhone-interface toont ook wat statusinformatie, zoals de download- en uploadsnelheid en het aantal seeds en peers die met de torrent verbonden zijn. Voldoende informatie dus, om te volgen hoe de downloads opschieten. Natuurlijk biedt de normale webinterface veel mogelijkheden, maar die werkt niet lekker op de iPhone.

Gedetailleerde instructies hoe je de uTorrent WebUI werkend krijgt vind je op de homepage van het project. Heb je nog geen iPhone, maar wel een andere mobiele telefoon, dan kun je uTorrent mUI eens proberen. Die ziet er minder mooi uit dan de iPhone-versie, maar geeft je wel dezelfde mogelijkheden vanuit elke mobiele browser. Het wachten is nu nog op een échte BitTorrent-client voor de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:45
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bittorrent, utorrent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.