Accessoire: DLO Action Jacket

DLO heeft de Action Jacket voor de iPhone klaar voor verzending. De case heeft een broekriemclip, maar ook een verwisselbare armband voor een biceps met een omtrek van wel 50 centimeter.

DLOEen tijdje geleden meldden we dat Digital Lifestyle Outfitters (DLO) tegenwoordig onderdeel is van Philips. Het is bijna niet te geloven, want de hoesjes die het bedrijf uitbrengt hebben eigenlijk niets met de gloeilampenfabriek te maken. Behalve dan dat er een apparaat in past, dat Philips had kunnen ontwikkelen als ze de telefoonbusiness niet vaarwel hadden gezegd. Voor sportliefhebbers heeft DLO nu de Action Jacket voor de iPhone beschikbaar.

De Action Jacket heeft een ingebouwde riemclip en een schermfolie die het bedienen van de iPhone niet in de weg staat. Je kunt dus gewoon binnenkomende gesprekken opnemen terwijl je aan het joggen bent. In plaats van de riemclip kun je ook de afneembare, verstelbare armband gebruiken. Zweten is geen probleem, want de armband is wasbaar in de machine. Flink er tegenaan gaan in de sportschool is evenmin een probleem wat de armband past om een biceps van 9 tot 20 inch (23 tot ruim 50 cm). De case kost $30.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2007, 16:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.