Een mooi iPhone 2008 gewenst!

De iPhoneclub wenst alle huidige en toekomstige iPhone-bezitters een geweldig 2008!

iPhone champagne 2008De iPhoneclub wenst alle bezoekers een supergoed 2008! We hopen met jullie dat Apple nu eindelijk snel eens bekendmaakt welke Nederlandse en België operators de gelukkige aanbieder van de iPhone gaat worden en dat de iPhone Dev Team(s) ons ook dit jaar weer van vele hacks zullen voorzien. Het nieuwe jaar wordt ongetwijfeld evengoed interessant: wanneer mogen we de 3G iPhone verwachten? Wat zal de iPhone SDK ons aan mooie applicaties brengen? Groeit de iPhoneclub van 5000 forumgebruikers in 2007 naar 10.000 in 2008?

We willen jullie in ieder geval bedanken voor een geweldig afgelopen jaar: voor het enorme enthousiasme, de kritische opmerkingen, de onderlinge hulpvaardigheid in het forum en in de blogreacties, het vullen en bijhouden van de iPhone Wiki en alle andere zaken die van de iPhoneclub de bron voor alles over de Apple iPhone in Nederland (en België) hebben gemaakt. DANK!
Geniet van de oliebollen, doe voorzichtig met vuurwerk (de iPhone heeft tenslotte een aanraakscherm) en toast met ons mee op een geweldig iPhone 2008!

iPhoneclub wenst iedereen een goed 2008!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2007, 16:00
Categorie Round-up
Onderwerp sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.