RealArtist 0.1 vervormt Steve Jobs tot monster

Geef Steve Jobs een waterhoofd of blaas zijn brilleglazen op tot jampotten! Dat is wat de nieuwe applicatie RealArtist belooft. Maar versie 0.1 is nog iets te beperkt om écht leuk te zijn.

RealArtistRealArtist is een nieuwe applicatie, die net als het zojuist besproken Backgammon, verkrijgbaar is via de Ste Packaging Source in Installer.app. Het idee is dat je met de applicatie een foto kunt manipuleren. Bij het opstarten haalt de applicatie de meest recente foto op – mocht die niet aanwezig zijn, dan pakt RealArtist gewoon een standaardfoto van Steve Jobs. Met je vinger kun je over het scherm bewegen om wijzigingen in de foto aan te brengen.

Helaas heeft RealArtist 0.1 nog wel wat beperkingen en problemen, waardoor het op dit moment niet een aanrader is. De keuze uit vervormingen die je kunt aanbrengen gaat niet veel verder dan wat vervagen (blur) en smeereffecten toevoegen (smudge). Een andere beperking is dat je alleen met die ene, meest recente foto aan de slag kunt. Je kunt geen selectie maken uit alle foto’s die op je iPhone of iPod touch aanwezig zijn. Misschien beter om nog even te wachten tot versie 0.2; het idee is leuk genoeg om het straks nog eens een kans te geven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2007, 14:00
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.