Eurogami ABN Amro

ABN AMRO-app laat je foto’s aan betalingen toevoegen

Betalingen in de ABN AMRO-app zijn vandaag een stuk persoonlijker. Koop je bijvoorbeeld nieuwe schoenen? Dan kun je foto's van deze schoenen toevoegen aan de afrekening.

Eurogami ABN AmroEen update voor de ABN AMRO-app maakt het mogelijk om je betalingen te personaliseren. Door een afbeelding bij iedere betaling toe te voegen, zie je hierdoor makkelijker waarvoor je precies hebt betaald. Zo voeg je een foto toe van je nieuwe schoenen bij een betaling bij een schoenenwinkel.

De update voor de ABN AMRO-app bouwt verder aan het redesign dat in mei werd geïntroduceerd. Het was hierbij al mogelijk om namen en foto’s toe te voegen aan bankrekeningnummers, waardoor je ziet van wie iedere rekening is. Vanaf vandaag kun je op deze manier per afrekening een afbeelding gebruiken.

ABN Amro persoonlijke betalingen Beeld toevoegen ABN Amro

Je kunt bij een betaling een eigen foto, een tekst of een ‘Eurogami’ toevoegen. Dat laatste is een foto van een origami-vouwwerk, gemaakt met euro-biljetten. Je krijgt hierdoor zelf in de app te zien waar je precies geld aan hebt uitgegeven. Maak je zelf geld over naar iemand anders? Dan kan dit beeld of je tekst ook worden verzonden naar de ontvanger, via sms of e-mail.

Bij af- en bijschrijvingen van grote bedrijven worden automatisch voorzien van een logo, zodat je bijvoorbeeld ziet dat je bij Jumbo hebt gepind. Inmiddels zouden er logo’s van drieduizend bedrijven in de ABN Amro-app worden gebruikt.

De update voegt nog iets toe: je zult voortaan zien waarom een afgekeurde betaling niet is doorgekomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2015, 11:13
Categorie Apps
Onderwerp abn amro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.