9292-icon

9292 voor iOS laat je naar contactpersonen navigeren

De nieuwste versie van de 9292-app laat je nu navigeren naar het adres van contacten in je adresboek-app. Hiervoor moet je bij je contacten natuurlijk wel het adres hebben opgegeven.

9292-icon
Als jij netjes je Contacten-app aangevuld hebt met adressen, dan heeft 9292 zojuist een handige update voor de iOS-app in de App Store gezet. Met een druk op de knop navigeer je nu naar het huisadres van je contactpersonen.

Als je na het installeren van de update een adres in wilt vullen, kom je onder Mijn Locaties een nieuwe Mijn Contacten-knop tegen. Deze functie opent je lijst met de contactpersonen die je op je iPhone opgeslagen hebt, en laat je er naartoe navigeren als je de bijbehorende adressen tenminste geïnstalleerd hebt.

9292: kiezen op naam in plaats van adres

9292-contactenDeze functie kan van pas komen als je het adres van je vrienden of familieleden niet uit je hoofd weet en je zo op basis van de naam alsnog op de goede bus of trein stapt. De belangrijkste vraag is alleen of jij genoeg contacten in je Contacten-app van het juiste adres hebt voorzien, om de functie van 9292 echt goed bruikbaar te maken.

Je kunt deze functie ook gebruiken om een nieuwe locatie toe te voegen aan Mijn Locaties; handig als je vaak naar dezelfde personen toe gaat en je zo nog sneller op het juiste pad gestuurd wilt worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2015, 16:45
Categorie Apps
Onderwerpen 9292, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.