9292 voor iOS toont live informatie bij reisadvies

Je krijgt in 9292 voor iPhone voortaan live informatie te zien bij je reisadvies, zodat je kunt inspelen op vertraging en zonodig een nieuwe reis kunt plannen.

9292 iOS live informatieDe iOS-app van 9292 toont voortaan live informatie tijdens het plannen van je reis. De app laat wijzigingen in je reis in het oranje zien, waarbij gelijk een mogelijk alternatief in beeld verschijnt. De live informatie verschijnt ook in de app voor Android en op de 9292-website.

9292 werd in juli al met een update voorbereid op de nieuwe functie, maar er is vandaag ook een tweede update uitgebracht. Deze heeft in eerste instantie niks te maken met de nieuwe live-functie. iCulture vroeg onlangs aan de ontwikkelaars van grote iOS-apps hoe hun iPhone 6-updates waren gevorderd, waarbij 9292 het volgende over de vandaag verschenen update vertelde:

Een update van de iOS-app voor 9292 is [recent] bij Apple aangeboden ter review. De afgelopen weken is gewerkt aan een aantal bugs waaronder de weergave van vertrektijden. Helaas is de app nog niet geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Dit wordt waarschijnlijk in een volgende release verder uitgewerkt.

Desondanks lijkt de vandaag verschenen update wel vereist om 9292 te gebruiken. Je moet namelijk de laatste verschenen versie installeren om van de app-diensten gebruik te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2014, 10:46
Categorie Apps
Onderwerp 9292

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.