Singles Day 2020

Singles Day Apple Deals: de beste koopjes van 2020!

Verwen jezelf met korting op Apple en smart home

Tijdens Singles Day profiteer je van flinke kortingen op allerlei producten, waaronder koopjes voor MacBooks, iPhones, iPads en allerlei accessoires. We zetten de beste deals voor Apple-liefhebbers voor je op een rijtje. Je mag ze natuurlijk ook kopen als je niet single bent!
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Het is Singles Day 2020!

Singles Day is al jaren een begrip in China. Het was ooit bedoeld als een soort tegenhanger voor Valentijnsdag, met als doel om jezelf te verwennen met iets leuks. Er zijn steeds meer webshops in Nederland die eraan meedoen. Het is misschien een beetje raar om tradities uit andere landen zomaar over te nemen, maar als er koopjes te halen zijn is het mooi meegenomen! Ook dit jaar doen winkels als Bol.com, MediaMarkt en BCC weer mee en geven het hele weekend voorafgaand an Singles Day flinke kortingen. Wij zoeken de beste deals voor Apple-fans voor je uit.

Deze winkels doen ook mee aan Singles Day:

Singles Day Apple-deals

Deze winkels hebben Apple-deals voor Singles Day. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

AirPods met flinke korting

Sla je slag met deze AirPods-aanbiedingen! Zowel Amazon als Belsimpel hebben Apple’s populaire oortjes met een leuke korting.

AirPods Pro:

Gewone AirPods:

Singles Day (Apple) deals bij Bol.com

Bekijk meer deals op de Bol Singles Day-pagina

Singles Day (Apple) deals bij MediaMarkt

Bekijk meer deals op de MediaMarkt Singles Day-pagina

Singles Day 2020

Speciale Singles Day Apple koopjespagina’s

Veel winkels hebben ook een speciale pagina voor het event gemaakt:

Singles Day korting op veel smartphones: Vodafone Runners

Bij Vodafone krijg je flinke kortingen op diverse toestellen, dankzij de Vodafone Runners. Dit zijn de beste deals voor populaire toestellen. Bovendien krijg je het eerste jaar Apple TV+ gratis.

  • Tot €313 korting op iPhone 11
  • Tot €241 korting op iPhone SE
  • Tot €265 korting op iPhone XR

Bekijk de deals hier!

iPhone regenbooglogo

Singles Day Smart home deals bij Tink

Tink heeft een aantal Pre-Black Friday deals waarbij je leuke kortingen krijgt op deurbellen, Nest-speakers en natuurlijk ook thermostaten en lampen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Bekijk de deals bij Tink

Singles Day Tink

Geen Singles Day Apple deals, wel korting

Daarnaast zijn er winkels die geen speciale acties voor Singles Day hebben, maar in deze najaarsperiode wel korting geven:

Wanneer is Singles Day 2020?

Singles Day vindt plaats op woensdag 11 november 2020 (11-11), maar veel winkels beginnen al eerder met de aanbiedingen. Daarnaast is het natuurlijk ook een opwarmertje voor dat andere grote koopfestijn, Black Friday! Je vindt onder andere korting op smartphonehoesjes, smart home-producten en Apple-producten zoals iPhones en iPads.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2020, 14:42