Singles Day 2020

Singles Day Apple Deals: de beste koopjes van 2021!

Verwen jezelf met korting
Tijdens Singles Day profiteer je van flinke kortingen op allerlei producten, waaronder koopjes voor AirPods, smart hoome en allerlei accessoires. We zetten de beste deals voor Apple-liefhebbers voor je op een rijtje. Je mag ze natuurlijk ook kopen als je niet single bent.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Het is Singles Day 2021!

Singles Day is al jaren een begrip in China. Het was ooit bedoeld als een soort tegenhanger voor Valentijnsdag, met als doel om jezelf te verwennen met iets leuks. Er zijn steeds meer webshops in Nederland die eraan meedoen. Ook dit jaar kun je bij Bol.com, MediaMarkt, BCC, Coolblue en andere winkels weer terecht voor allerlei koopjes. Sommige winkels geven de dagen voorafgaand aan Singles Day al flinke kortingen. Wij zoeken de beste deals voor Apple-fans voor je uit, zodra ze bekend zijn.

Deze winkels doen mee aan Singles Day:

Singles Day Apple-deals

Wat kun je zoal verwachten tijdens Singles Day? Behalve de hierboven genoemde acties verwachten we vooral leuke kortingen op:

Beste Apple-deals tijdens Singles Day

Hieronder hebben we per categorie voor Apple-gebruikers de interessantste deals verzameld:

Apple-producten

Smart home

Overige accessoires

Speciale Singles Day Apple koopjespagina’s

Veel winkels hebben ook een speciale pagina voor het event gemaakt:

Wanneer is Singles Day 2021?

Singles Day vindt plaats op donderdag 11 november 2021 (11-11), maar veel winkels beginnen al eerder met de aanbiedingen. Daarnaast is het natuurlijk ook een opwarmertje voor dat andere grote koopfestijn, Black Friday! Je vindt onder andere korting op smartphonehoesjes, smart home-producten en Apple-producten zoals iPhones en iPads.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!