Zet makkelijk je handtekening op een PDF met EasySign

Met EasySign teken je PDF-documenten op je iPhone. De app is gratis, maar na drie krabbels moet je per document een klein bedrag neerleggen.

Met EasySign teken je PDF-documenten op je iPhone.Kantoren worden steeds papierlozer, wat betekent dat PDF-bestanden steeds minder de digitale wereld verlaten. Documenten worden eigenlijk alleen nog maar geprint wanneer er een handtekening gezet moet worden. EasySign is een alternatief om dit op je iPhone te doen. De app gebruikt een freemium betaalmodel: per gezette krabbel leg je een klein bedrag neer.

Readdle lanceerde in oktober 2010 nog PDF Expert voor de iPad, een zwaargewicht PDF-lezer waarmee je ook een handtekening in een document zet. Deze app kost je eenmalig €7,99, terwijl EasySign gratis te downloaden is en je zonder kosten drie documenten mag ondertekenen. Daarna moet je credits kopen om de app te blijven gebruiken. Een bundel met vijf credits kost €1,59, maar ze worden per stuk goedkoper naarmate je grotere hoeveelheden koopt. Voor €11,99 heb je een oneindig aantal credits, om de app zonder limieten te kunnen gebruiken.

Je hebt voor EasySign een account nodig. Hierdoor weet EasySign welk e-mailadres met welke iPhone wordt gebruikt, waardoor je een PDF gewoon naar docs@easysignmobile.com kunt mailen om hem in EasySign te laden. Het is ook mogelijk om via Dropbox of een andere app de PDF over te zetten door je vinger er op te houden en ervoor te kiezen hem in een andere app te laden. Eenmaal ingelogd word je verwelkomd door vier simpele knoppen, waarmee je een handtekening instelt, documenten toevoegt en bewerkt, nieuwe credits koopt en je vrienden via e-mail of Facebook over de app vertelt.

Download: EasySign (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2011, 12:24
Categorie Zakelijk
Onderwerpen handtekening, pdf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.