EasySign: zet makkelijk je handtekening op een PDF

EasySign is een freemium alternatief om je PDF-documenten mee op je iPad te tekenen. Je tekent je handtekening met je vinger, waarna je hem op de juiste plek sleept in het document. De eerste drie documenten zijn gratis, maar daarna betaal je een klein bedrag per handtekening.

Met EasySign teken je pdf-documenten op je iPad.Nu kantoren steeds papierlozer worden en PDF-bestanden nog zelden van onze iPads verdwijnen, lijken we alleen onze printers nog maar te gebruiken wanneer er een belangrijk document getekend moet worden. EasySign biedt een makkelijke wijze om dit via je iPad te doen, maar dan via een freemium betaalmodel. Je legt per gezette krabbel een klein bedrag neer.

EasySign is niet de eerste app waarmee je een PDF-document kunt tekenen. Readdle lanceerde in oktober 2010 nog PDF Expert, een zwaargewicht PDF-lezer die het tekenen van documenten als extra functie met zich meedraagt. Voor deze app moet je echter in een keer €7,99 betalen, terwijl EasySign gratis te downloaden is en je ook kosteloos je eerste drie documenten tekent. Daarna koop je credits om het vaker te doen. Een bundel met vijf credits kost je €1,59 en ze worden per stuk goedkoper naarmate je in grotere bulk koopt. Voor €11,99 koop je een oneindig aantal credits, waardoor je er nooit meer naar om hoef te kijken.

Om gebruik te maken van EasySign moet je eerst een account aanmaken. Omdat je e-mailaccount hierdoor aan de app is gebonden, kun je een PDF gewoon naar docs@easysignmobile.com mailen om hem in EasySign te laden. Het is ook mogelijk om via Dropbox of een andere app de PDF over te zetten door je vinger er op te houden en ervoor te kiezen hem in een andere app te laden. Eenmaal ingelogd word je verwelkomd door vier simpele knoppen, waarmee je een handtekening instelt, documenten toevoegt en bewerkt, nieuwe credits koopt en je vrienden via e-mail of Facebook van de app vertelt.

Download: EasySign (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2011, 11:26
Categorie Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.