Yahoo! Mail: officiële mail-applicatie van Yahoo

Yahoo! heeft vandaag een eigen mail-applicatie genaamd Yahoo! Mail uitgebracht voor de iPhone.

Yahoo iconJe kunt voortaan je Yahoo-mailadres bekijken vanuit de iPhone-applicatie Yahoo! Mail. De app verscheen vandaag in de App Store, samen met varianten voor Android en Windows 8 en een redesign voor de mailsite. Het was al langer mogelijk om je Yahoo-mail toe te voegen aan de officiële Mail-app in iOS 6, maar Yahoo’s eigen dienst zit nauwer in de zelfstandige app geïntegreerd. Volgens Yahoo is er bij de ontwikkeling van de app vooral gelet op een minimalistisch ontwerp en snel gebruik.


Yahoo! MailQua uiterlijk lijkt Yahoo! Mail erg op de Gmail-applicatie die onlangs nog een update kreeg. Met een knop linksboven in beeld ga je naar een menu-optie, vanaf waar je naar je inbox, concepten, spam, verzonden berichten of andere categorieën gaat.

Yahoo! Mail is op het moment nog enkel Engelstalig, maar in de App Store stelt het bedrijf dat er binnenkort een Nederlandse variant beschikbaar zal zijn. Om de app te gebruiken heb je wel minstens iOS 6 nodig. Opmerkelijk genoeg is de app enkel geoptimaliseerd voor de iPhone en iPod touch. Wil je graag je mail bekijken vanaf de iPad, dan ben je gedwongen om de website te gebruiken of een opgerekte iPhone-app te installeren.

Downloaden: Yahoo! Mail (gratis, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2012, 15:51
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, yahoo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.