Wonderful Days: (vakantie)dagboek bijhouden op je iPhone

Wonderful Days is een app waarmee je een dagboek kunt bijhouden op de iPhone. De app bevat diverse thema's, heeft de mogelijkheid om foto's op te nemen en te syncen met Evernote.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wonderful daysDe vakantie is misschien een goed moment om een dagboek te beginnen. Wonderful Days is een mooi uitziende app die ervoor geschikt is. De app bevat allerlei mogelijkheden om deze naar je hand te zetten. Je bent niet beperkt tot lettertypes, maar kunt ook kiezen uit verschillende thema’s en randjes. Wonderful Days is ook geschikt om gewoon notities te maken, aldus ontwikkelaar HandyPadSoft.

Je kunt elke dag meerdere bijdragen in je dagboek schrijven. De content wordt daarbij gesynchroniseerd met Evernote, zodat je het later ook nog eens op andere apparaten (zoals je desktop) kunt nalezen.

Met 20 weer- en stemmingsicoontjes kun je aangeven hoe het weer is en hoe je je voelt. Daarnaast zijn er allerlei thema’s en als je foto’s wilt toevoegen kun je daarbij ook nog kiezen uit meerdere schilderijlijsten. Wat de lettertypes betreft heb je keuze uit 12 stuks, inclusief 4 lettertypes die niet standaard in iOS aanwezig zijn.

Je kunt al je bijdrages waarderen met 0 tot 5 sterren, doorzoeken op basis van trefwoorden, voorzien van een wachtwoord of printen met AirPrint. Via mail versturen en exporteren als PDF kan ook. Hieronder zie je een greep uit de beschikbare thema’s, die je trouwens door elkaar kunt gebruiken.

Downloaden: Wonderful Days (€2,39)

wonderful days

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2011, 5:15
Categorie Lifestyle
Onderwerp dagboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.