Wie is de Mol: de iPhone-app bij het televisieprogramma

AVRO Wie is de Mol is de officiële iPhone-app die je gratis downloadt. Na elke aflevering beantwoord je vragen en kan je de mol ontmaskeren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

wie-is-de-mol-icoon-nieuwZodra een nieuw seizoen van de kijkcijferhit Wie is de Mol van start gaat, zijn de deelnemers niet de enige die lastige vragen voorgeschoteld krijgen. Ook als je de officiële iPhone-app AVRO Wie is de Mol hebt geïnstalleerd, kan je meedoen en proberen te achterhalen wie de mol is. Met punten krijg je te zien of je op het juiste spoor zit en hoeveel je van de mol hebt opgestoken ten opzichte van je vrienden.

Wie is de Mol? Jij bepaalt mee!

Net als bij WK-apps, kan je een poule aanmaken met vrienden om daarmee de scores te vergelijken. Je kan meerdere poules naast elkaar aanmaken. Vanzelfsprekend heb je daarvoor een account nodig, die je kan aanmaken aan de hand van je e-mailadres of je Facebook-account. Met die laatste is het makkelijk vrienden uit te nodigen voor een groep. Geef de groep een naam en je bent klaar om te gaan.

wie-is-de-mol-1 wie-is-de-mol-2

Wie is de Mol: chatten en punten verdienen

De nadruk bij het spel ligt op het verdenken van de mollen. Bij de start van het seizoen krijg je 100 punten. Wekelijks zet je punten in op de kandidaten die jij verdacht vindt. Heb je goed gekozen, dan worden je punten verdubbeld. Heb je punten ingezet op een kandidaat die afvalt, dan ben je die punten kwijt. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk punten over te houden aan het einde van het spel. Als je alle punten hebt ingezet op de afvaller, dan ben je alle punten kwijt en kun je niet meer meespelen. Denk dus strategisch na en zet niet al je punten op één kandidaat, ook niet als je bijna zeker bent van je zaak.

Je hoeft om deze app te spelen niet allemaal bij elkaar zitten. Je kunt namelijk via de app chatten met je teamgenoten uit de poule. Zo kun je overleggen welke personen zij verdenken als mol. Er zitten landelijke statistieken in de app, zodat je kunt zien hoe goed jij scoort ten opzichte van andere Nederlanders. Op de website van Wie is de Mol kun je je alvast mentaal voorbereiden op de volgende aflevering, door naar filmpjes te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2018, 11:24
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen AVRO, avro wie is de mol
24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.