THE Football App voor iOS brengt nieuwsfeed over voetbaltransfers

De populaire THE Football App voor iPhone en iPad heeft nu een Transfer Feed met daarin tweets over transfergeruchten en deals.

the football appHet is een veelgehoorde verzuchting: voetbal draait steeds meer om geld en daarmee om de juiste transfers. Niet gek dus, dat het populaire THE Football App nu een Transfer Feed heeft, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste transfergeruchten en deals. De applicatie bevat meer dan 100 internationale voetbalcompetities en livewedstrijden. Zo kun je wedstrijden bekijken uit The Premier League, Champions League, Bundesliga, en meer. De app is sinds het begin van december een stuk interessanter geworden, omdat de app toen Nederlandstalig werd.

transfersNaast deze functies bevat THE Football App livescores, wedstrijdcommentaren, belangrijk nieuws, recente video’s, livestanden. Op de dag van de wedstrijd zie je ook wedstrijdopstellingen met gedetailleerde spelersprofielen, statistieken en achtergrondinformatie. Het nieuwe transferscherm is te vinden onder het het menu bij Nieuws, en bevat alle tweets over transfers van bronnen als Voetbal transfers, Voetbal International en Voetbalzone.nl. De app heeft ook een fanzone waarin voetballiefhebbers kunnen chatten en Tipster Hero, een spel waarmee je kunt ontdekken of je de uitslagen van de belangrijkste wedstrijden kunt voorspellen.

Voor informatie over transfers, voetbalwedstrijden en spelers kun je overigens ook bij de app van Voetbal International terecht. Wie gratis voetbalstanden van de Nederlandse competitie wil meekrijgen en wedstrijden gepusht wil krijgen, kunnen we ook Live Score Addicts aanraden.

Downloaden: THE Football App (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2014, 21:03
Categorie Sport
Onderwerpen voetbal, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.