WhereYouApp iPhone-app combineert berichten, locatie en augmented reality

WhereYouApp is een app waarmee je de locatie van vrienden kunt volgen en berichtjes met ze kunt uitwisselen.

whereyouappWhereYouApp is een app die een tijdje geleden werd gelanceerd door de Nederlandse ontwikkelaar TooLogic Apps. Met deze app kun je je vrienden op de kaart lokaliseren en met ze communiceren. Dit kan op verschillende manieren, via één account. Je kunt met WhereYouApp doorgeven waar je mee bezig bent, of gedachten met anderen delen. Elke update kan automatisch worden doorgeplaatst naar Twitter of Facebook en is niet gebonden aan een bepaalde limiet.

Met augmented reality kun je vrienden op de kaart localiseren. Vervolgens plan je een route of volg je ze live op een kaart. Via WhereYouApp Message kun je ook gratis tekstberichten en foto’s naar anderen sturen. De interface hiervan is vergelijkbaar met de sms-applicatie die je al van de iPhone kent. De berichten die je met WhereYouApp Message stuurt zijn gratis.

Het delen van de locatie werkt alleen wanneer een vriend zijn/haar locatie heeft gedeeld. Eventueel kun je je vrienden een verzoek sturen via een push notificatiebericht, om de locatie te delen. Daarna vol je deze persoon bijna realtime op de kaart.

WhereYouApp combineert dus een aantal bestaande apps: het is niet alleen een variant op Google Latitude, maar stopt ook nog een sociale berichtendienst in de app.

Downloaden: WhereYouApp (gratis)

whereyouapp

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2011, 13:38
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen locatie, messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.