Viber 1.1: betere geluidskwaliteit en indicator verbindingskwaliteit

Viber heeft de geluidskwaliteit en de kwaliteit van de verbinding zelf verbeterd. Ook is een indicator toegevoegd die de kwaliteit van je mobiele dataverbinding weergeeft.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

ViberDe VoIP-applicatie Viber heeft een eerste update gehad, waarbij de makers vooral hebben gewerkt aan de kwaliteit van telefoongesprekken. Onder de motorkap is zowel de geluidskwaliteit als de kwaliteit van de verbinding zelf verbeterd. Daarnaast kun je voortaan rechtsboven op je scherm zien wat de kwaliteit is van je internetverbinding op dat moment.

Rechtsboven zie je de kwaliteit van je verbindingDe makers van Viber hebben verder het invoeren van landcodes voor internationale gesprekken verbeterd, hier waren tot nu toe veel problemen mee. Ook de ondersteuning voor Bluetooth headsets moet beter zijn, zodat het mogelijk is om handsfree te bellen met Viber.

In het begin was er veel kritiek op Viber, vanwege de privacy policy. Je adresboek wordt namelijk opgeslagen op de servers van Viber. Zo mogen logs bijgehouden worden van wie je wanneer hebt gebeld en al deze informatie mag worden gedeeld met derden. Als reactie hierop zit er nu een duidelijke link naar de privacy policy in de applicatie. De policy is meteen bijgewerkt en uitgebreid met uitleg over wat er met je data gebeurt.

Downloaden: Viber (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2011, 8:56
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen bellen, viber, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.