International Film Festival Rotterdam 2011 lanceert gratis iPhone-app

Het International Film Festival Rotterdam 2011 heeft een gratis iPhone-applicatie, waarmee je toegang hebt tot het laatste nieuws, filminformatie, routebeschrijving en meer.

IFFR 2011Vanaf aankomende woensdag gaat het International Film Festival Rotterdam (IFFR) weer van start. Het is het grootste filmfestival van Nederland, dat in 1972 is opgericht. Tijdens het festival gaan grotendeels films in première die later dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Daarnaast zijn er vele korte en langere films uit verschillende landen te zien, die slechts eenmalig in Nederland vertoond worden. Dit jaar is er ook een gratis iPhone-applicatie verkrijgbaar, waarmee je toegang hebt tot het programma evenals foto’s en trailers van de films die worden vertoond.

Daarnaast bevat de applicatie het laatste festivalnieuws en de belangrijkste informatie over de films, zoals de synopsis, de lengte, het jaar van uitbrengen en de regisseur. Ook kun je in de app de locaties (onder andere bioscopen en schouwburgen) terugvinden waar de films worden vertoond. Inclusief routebeschrijving van Google Maps zodat je niet verdwaalt. De Engelstalige applicatie is ontwikkeld door het Rotterdamse ontwikkelbureau 3po. Het IFFR duurt nog tot en met zondag 6 februari 2011.

Downloaden: IFFR 2011 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2011, 12:14
Categorie Amusement
Onderwerpen applicaties, festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.