WappZapp 3.0 brengt nieuw design en meer online tv-diensten

WappZapp heeft een nieuw uiterlijk. Versie 3.0 bevat ook nieuwe content van AutoweekTV, Linda TV en Universiteit van Nederland.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

wappzapp-3WappZapp is vernieuwd. De Nederlandse ‘filmpjesapp’ heeft in versie 3.0 een compleet nieuw design gekregen. Ook zijn er allerlei verbeteringen doorgevoerd, zoals automatisch afspelen op Apple TV (indien aanwezig), sneller een ‘Bekijk ‘t later’ toevoegen en een betere sortering van favorieten. Je kunt ook makkelijker door de videotheek bladeren en ben je eenmaal vanuit de app ingelogd bij Facebook, dan geldt dit voor alle apparaten waarop je WappZapp gebruikt. Met de Nederlandse app WappZapp kun je makkelijker de beste filmpjes van YouTube en andere online videodiensten vinden. Sinds kort probeert WappZapp het aanbod uit te breiden met online tv-partners. Dat resulteerde afgelopen augustus al in betaalde films, documentaires en tv-series.

In deze update zijn nog meer tv-diensten toegevoegd, die veelal gratis zijn, namelijk Universiteit van Nederland, AutoweekTV, Linda TV, 5 minuten TV, HUA TV en Towel TV. Alle uitzendingen van de genoemde partijen zijn te vinden in de app. De insteek van WappZapp is wel anders dan dat van Netflix of NLziet, de nieuwe uitzending gemist-dienst van NPO, RTL en SBS. Die zijn meer gericht op premium-content, waarvoor je meestal moet betalen. Bij WappZapp gaat het veel meer om het vinden van leuke filmpjes die overal op internet te vinden zijn. Je kunt de filmpjes streamen naar je Apple TV en andere apparaten.

Downloaden: WappZapp.TV (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2013, 9:39
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen on-demand, televisie, wappzapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.