W.APP: Korting bij Wehkamp.nl ligt op straat

Wehkamp.nl lanceert een iPhone App die, gebaseerd op je huidge GPS-locatie, korting geeft op bestellingen.
Martien de Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

W.APPDe tijden dat je lekker in je luie stoel kon blijven zitten om iets te bestellen bij Wehkamp, zijn voorgoed voorbij. Het postorderbedrijf heeft namelijk een applicatie met de naam W.APP gelanceerd voor iPhone, Android, Windows Mobile en Blackberry die je korting geeft op basis van je huidige GPS-locatie. Wanneer je voor de deur staat bij een van de concurrenten van Wehkamp, zoals Media Markt, IKEA, H&M, WE, HEMA, Dixons of Bart Smit krijg je 10% extra korting wanneer je iets bestelt op Wehkamp.nl.

Wanneer je op een van de 5.500 aanwezige kortingslocaties staat, kun je in de applicatie op de knop ‘Krijg ik hier extra korting’ drukken om te kijken of er 10% korting te halen valt. Wanneer dit het geval is druk je op ‘Pak snel die extra korting’ en de korting zal worden verrekend wanneer je op de mobiele website van Wehkamp.nl een bestelling plaatst.

Er is één voorwaarde: bestellingen moeten worden gedaan tijdens een actieperiode. De eerstvolgende actieperiode loopt van 22 t/m 25 april 2010. Hoe je in het vervolg op de hoogte wordt gebracht van nieuwe periodes? Deze kun je natuurlijk in de App zelf vinden, maar je kunt ook een sms sturen met de tekst WAPP AAN naar 3669. Je ontvangt dan een gratis sms’je terug wanneer de volgende actieperiode in gaat.

Update: Wehkamp laat weten dat ze een fout sms-nummer hebben gecommuniceerd. Het moet niet 3636 zijn, maar 3669.

De W.APP is natuurlijk te vinden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2010, 13:55
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen gps, korting, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.