Lonely Planet-reisgidsen tijdelijk gratis vanwege vulkaanuitbarsting IJsland

Diverse Europese reisgidsen van Lonely Planet zijn tijdelijk gratis te downloaden als tegemoetkoming voor de vele mensen die vastzitten op een Europese bestemming vanwege de vulkaanuitbarsting in IJsland.

lonely planetLonely Planet geeft een flinke hoeveelheid reisgidsen gratis weg vanwege de vulkaanuitbarsting in IJsland. Omdat er op dit moment weinig te reizen valt geven ze als stunt vier dagen lang reisgidsen voor Europese bestemmingen weg. Gestrande reizigers in Amsterdam en andere Europese steden kunnen op die manier toch op een leuke manier de wachttijd doorkomen.

De actie geldt vier dagen lang, tot donderdagavond 23:59 uur GMT. Alle gidsen bevatten interactieve kaarten, historische informatie, de beste hotels en restaurants en veel foto’s om alvast voorpret te beleven. De kaarten zijn offline te bekijken en voorzien van locatiefuncties, zodat je niet op de kaart hoeft te turen waar je precies bent. In elke gids is informatie over honderden interessante plaatsen aanwezig, aangevuld met favorieten en tips van redacteuren.

De Lonely Planet City Guides kosten normaal €12,99: een enorme aanbieding dus! Meer informatie over de actie is te vinden bij Lonely Planet.

Het overzicht van alle Lonely Planet City Guides die tijdelijk gratis zijn:

Een overzicht van alle reisgidsen van Lonely Planet vind je op deze pagina in de App Store.

Tip van ThumperUK, Michel en JosWolda

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2010, 19:39
Categorie Reizen
Onderwerpen gratis, lonely planet, reisgids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.