Sygic Aura in de App Store verschenen

Sygic heeft de eerste versie van de Aura-software in de App Store gezet. In Sygic Aura heb je 3D-kaarten met gebouwen en sociale netwerkfuncties.

sygic auraSygic AURA, de combinatie van navigatiesoftware en socialenetwerkfuncties, is vanaf nu in de App Store te vinden. Voorlopig is alleen de versie voor Singapore & Maleisië verkrijgbaar, maar andere regio’s zullen spoedig volgen. De navigatiesoftware Sygic Aura bevat toeristische informatie met 3D-weergave van bekende gebouwen. Vooral voor wandelaars en toeristen is de software erg geschikt, want je ziet meteen welke interessante gebouwen er in de buurt zijn en waar je vrienden zich bevinden (zoals de persoon op de afbeelding).

Alle kaarten en content zijn op je telefoon aanwezig, maar voor de socialenetwerkfuncties zul je wel een internetverbinding moeten hebben. Je kunt bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde pub zoeken of een historisch monument in de buurt. Na aankomst geef je een waardering, zodat anderen weten of het de moeite waard is om te bezoeken.

aura sygic iphone

De software is ook in de auto te gebruiken, waarbij je gewoon met gesproken aanwijzingen navigeert en aan de hand van gebouwen en andere landmarks makkelijker ziet waar je moet afslaan. De software geeft aanwijzingen in twintig talen, toont snelheidsbeperkingen, rijstrookassistent, flitspalen en andere nuttige info. Kies je voor de socialenetwerkfuncties, dan zie je waar je vrienden op de kaart zijn en op welke afstand ze zich bevinden. Je kunt ook contact- en statusinformatie uitwisselen, chatten of je locatie naar vrienden sturen. Begin maart kondigde Sygic de Aura-software aan.

Downloaden: Sygic Aura Singapore & Malaysia (€42,99)

sygic aura iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2010, 13:17
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, singapore, sygic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.