Volg tv-series met vernieuwde Renewed iPhone-app

Met Renewed volg je de Amerikaanse TV-series op de voet. Wat is de airdate van de volgende episode? Je kunt ook zien of series een vervolg krijgen, ook bij oudere televisieseries.

renewed iphoneRenewed – eerder bekend als Rnewde – is vernieuwd. Sinds de update is het een universele app, waarmee je jouw favoriete Amerikaanse series kan volgen. Niet alle functies zijn in Nederland bruikbaar. Een belangrijke dienst van de app is het melden wanneer een aflevering wordt uitgezonden, maar dit is vooral interessant voor Amerikanen. De app is wel goed te gebruiken om erachter te komen of jouw favoriete serie überhaupt nog doorgaat met bestaan. Dat geldt niet alleen voor lopende series; ook series die al jaren niet meer zijn voortgezet houd je met deze app in de gaten.

De vernieuwde app benut het retinascherm van de iPad 3 optimaal, maar de belangrijkste functie is misschien wel ‘I’m Watching’. Hiermee kan de ontwikkelaar in kaart brengen hoeveel mensen een bepaalde serie volgen. Met deze informatie wil Ironsoft Studios de manier veranderen waarop Amerikaanse televisiestations beslissen of een serie toekomst heeft of niet. Naast ‘I’m Watching’ kun je via de app ook berichten plaatsen op Twitter, waarin de officiële hashtag van de betreffende serie wordt vermeld.

Downloaden: Renewed (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2012, 11:30
Categorie Amusement
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.