Voetbalzone iPhone-app krijgt statistieken voor competities

De voetbal-app Voetbalzone op iPhone is voorzien van statistieken per competitie. Je ziet de stand, programma en teaminformatie per club.

Voetbalzone iPhone-app vernieuwdDe website Voetbalzone.nl heeft haar iPhone-app bijgewerkt met ondersteuning voor het beeldscherm van de iPhone 5 en de iPod touch 5th gen. Daardoor is de applicatie weer bij de tijd, maar het is nog niet de spannendste verbetering. Voetbalzone voor de iPhone bevat voortaan een tabblad met statistieken van alle grote competities. Je kan niet alleen de stand bekijken van de Eredivisie, Bundesliga, Serie A, Premiership, Primera Division en meer, maar slaat er ook informatie per club op na.

Hoewel het niet echt duidelijk staat weergegeven dat je op elke club binnen een competitiestand kan drukken, loont het om dat te doen. Een clubpagina bevat een overzicht van de namen van het team en bij elke speler zie je de leeftijd, het aantal wedstrijden en het aantal doelpunten. Onder het clublogo en de naam bovenaan de pagina, kan je naar aparte pagina’s met recente uitslagen van de club en het resterende speelprogramma. Daarnaast kan je bij elke club de schakelaar Goal Alert aanzetten, waarna je pushberichten ontvangt als de club scoort.

Naast optimalisatie voor de iPhone 5 en iOS 6.0, zijn er vooral verbeteringen aan de achterkant van de app uitgevoerd die je als gebruiker niet meteen ziet. Een vernieuwing die nog wel in het oog springt, is dat de voorpagina automatisch ververst met het laatste nieuws.

Voetbalzone nieuws Voetbalzone clubpagina informatie

Voetbalzone heeft mede dankzij de update een goede applicatie neergezet op de iPhone. Je kan het nieuws filteren per land, competitie, club en eigen clubvoorkeuren, kan er nu dus statistieken van competities en clubs op naslaan, bekijkt door de redactie geselecteerde voetbalvideo’s en dan is er nog Club Expert: een rubriek met lezerscolumns over clubs en voetbal in het algemeen. De app verstuurt pushberichten bij goals van je favoriete clubs en voor een in-app aankoop van 89 cent ontvang je eveneens meldingen bij clubnieuws. De app geniet eigenlijk alleen de naamsbekendheid van Voetbal International niet.

Downloaden: Voetbalzone (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2013, 10:31
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.