Vintique een week lang gratis als Apple’s App van de Week

Vintique is een foto-app waarmee je foto's een oud effect kunt geven. Er zitten 32 vintage-filters in, plus 19 vignetteringen en 26 texturen. Vintique is een week lang gratis als Apple's App van de Week.

vintique appHet is niet te geloven: vanavond zat ‘ie nog in iCulture Deals en nu is Vintique al uitgeroepen tot Apple’s App van de Week! De foto-app Vintique is daarom een week lang gratis te downloaden. Deze app bevat een reeks filters waarmee je foto’s een oud effect kunt geven. Er zitten 32 ‘vintage’-filters in, met namen als yesterday, happy time en gloomy. Ook kun je de textuur en sterkte van het filter aanpassen, zodat je je eigen stijl kunt creëren. Aanpasbaar zijn onder andere helderheid en verzadiging, contrast, kleurtemperatuur, gamma en belichtingstijd. Vanuit de app publiceer je je foto’s op Instagram, Facebook en Twitter.

Naast de filters zitten er ook 19 vignetteringen en 26 texturen in, waarvan je de transparantie kunt variëren. Randen rondom je foto? Ook die zitten erin. Je hoeft nu alleen nog op zoek te gaan naar oud uitziende tafereeltjes die je een ‘vintique-behandeling’ wilt geven. De foto’s die Vintique produceert hebben een maximale resolutie van 2448 x 2448 pixels. Sinds de laatste update wordt het grotere scherm van de iPhone 5 ondersteund. Helaas is niet alles gratis in deze app: je moet via in-app aankopen de full resolution-filters en het Plus Pack aanschaffen.

Downloaden: Vintique (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2012, 21:40
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.