Delivery Status Touch krijgt update met verbeterde sync

Delivery Status Touch heeft een update gekregen. De app waarmee je leveringen van pakketjes kunt volgen, ondersteunt meer diensten en heeft verbeterde sync.

delivery status icoonDelivery Status Touch is een app voor mensen die graag online winkelen. Volgens de statistieken gebeurt dat steeds vaker: ruim 85% van de Nederlanders kocht het afgelopen jaar wel eens iets online. Al die pakketjes moeten afgeleverd worden en Delivery Status Touch helpt je daarbij. Je vindt de status van diverse koeriersdiensten in één app. Momenteel worden meer dan 30 pakketdiensten ondersteund, ook TNT, UPS, FedEx en andere bekende namen. Je kopieert het trackingnummer uit een mailtje naar het klembord, gaat naar de app en Delivery Status Touch herkent het meteen als trackingnummer.

Vervolgens kun je je pakketje gaan volgen. De update van de app voegt diverse extra diensten toe en verbetert de ondersteuning van onder andere FedEx. Als je iOS 6 hebt kun je net als in de Mail-app een pull-to-refresh-actie doen om de status bij te werken. De iPhone 5 werd sinds de vorige versie al ondersteund. Op een Nederlandstalige iPhone is de app na het installeren terug te vinden onder de naam ‘Leveringen’.

Downloaden: Delivery Status Touch (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2012, 21:23
Categorie Zakelijk
Onderwerp pakket

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.