Vandaag gratis: Amsterdam The Map GPS, Diner Dash en nog meer mTrip-gidsen

Er zijn nog meer mTrip-reisgidsen afgeprijsd: Londen, Madrid en San Francisco bijvoorbeeld. Ook gratis via AppEvent: de app Amsterdam, The Map GPS en de wereldberoemde game Diner Dash.

mTrip-san-francisco-stedengidsLiefhebbers van koopjes komen momenteel aan hun trekken: gisteren kon je lezen dat diverse mTrip-stedengidsen gratis verkrijgbaar zijn. Vandaag zijn er weer nieuwe gidsen bijgekomen: kies uit Shanghai, Londen, Dublin, San Francisco, Berlijn of Madrid. Het principe van deze apps mag intussen duidelijk zijn: hotels, restaurants, bezienswaardigheden en andere toeristische informatie is allemaal offline beschikbaar, met de mogelijkheid om een reisprogramma te maken en routes te plannen. De gidsen zien er verzorgd uit met veel foto’s, maar zijn wel Engelstalig. Alle links naar de gratis gidsen vind je hieronder.

Downloaden:

AppEvent: Amsterdam, The Map GPS

amsterdam-the-mapAppEvent gaat ook op de toeristische toer: zij hebben vandaag een offline kaart van Amsterdam met meer dan 100 bezienswaardigheden. De GPS-locator laat zien waar je bent, ook zonder internetverbinding. Je ziet meteen wat de afstand tot de gekozen attractie is. Belangrijke gebouwen staan in 3D op de kaart en informatie verschijnt als je het scherm aanraakt. Ook geeft de app aan waar de dichtstbijzijnde geldautomaten en de gratis WiFi plekken zijn. AppEvent is bedoeld om de apps van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars onder de aandacht te brengen. Amsterdam, The Map GPS is niet alleen geschikt voor buitenlandse toeristen, maar ook voor mensen die elders in Nederland wonen en de weg nog niet zo goed kennen.

Downloaden: Amsterdam: The Map GPS (tijdelijk gratis)

Diner Dash ook gratis

diner-dashDiner Dash heeft voor gamers geen introductie nodig. Dit is de ultieme tijdmanagement-game en lichtend voorbeeld voor vele afgeleide games, waarin je beautysalons, supermarkten of vakantieparken moet managen. In Diner Dash gaat het om het managen van een restaurant. Miljoenen mensen spelen de game al en helpen hoofdpersoon Flo om zo snel mogelijk eten op tafel te brengen voor de hongerige gasten. De game krijgt regelmatig een update, met bijvoorbeeld nieuwe locaties zoals de Zesty Zeppelin. In Diner Dash gaat het erom een restaurant-imperium op te bouwen. Zorg dat de gasten een zitplaats krijgen, bedien ze en ruim de tafels tijdig weer af, zodat je een flinke fooi krijgt en er geen wachtrij van boze klanten ontstaat. Ongeduldige gasten kun je paaien met een gratis drankje. Meer dan 60 levels en 6 restaurants zijn aanwezig in deze game. Diner Dash kostte voorheen €2,39.

Downloaden: Diner Dash (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2011, 10:16
Categorieën Games, Reizen
Onderwerpen amsterdam, appevent, diner dash, gratis, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.