Vanaf volgende week geld overmaken met ING iPhone-app

ING brengt volgende week een nieuwe versie van de ING Mobiel Bankieren-app uit. Hiermee kun je je saldo raadplegen, maar ook geld overmaken naar anderen.

ing-iconING brengt binnenkort een vernieuwde versie van de Mobiel Bankieren-app uit. De grootste verbetering is dat je niet alleen je saldo kunt raadplegen, maar ook geld kunt overmaken. De app zal vanaf volgende week in de App Store verschijnen en er komt ook een versie voor een ander platform. Wij gokken op Android of Windows Phone. De officiële ING-app voor de iPhone verscheen in maart 2010 maar is momenteel niet meer in de App Store verkrijgbaar.

Eigenlijk was het de bedoeling om de lancering geheim te houden, maar ING praat nu zelf haar mond voorbij. In een tweet verklapt ING Webcare:

Goed nieuws! Volgende week kun je geld overmaken met de nieuwe Mobiel Bankieren App van de ING.

Om er vervolgens aan toe te voegen:

De nieuwe Mobiel Bankieren App is er in elk geval voor iPhone, maar wellicht ook…. Meer nieuws volgende week.

iPhoneclub is voorafgaand aan de officiële lancering uitgenodigd voor een interview met ontwikkelaars en andere betrokkenen bij de app. Vragen van onze lezers nemen we dan ook mee, dus stel ze gerust in de reacties onder dit artikel. Wat we nog niet weten is of het authenticatiesysteem van de app is gewijzigd, maar dat zal uiteraard het eerste zijn waar we naar kijken. Met de apps van ABN Amro en Rabobank kun je al wel geld overboeken.

Tipgever: Ruben

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2011, 11:40
Categorie Financiën
Onderwerpen financieel, ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.