GiftPad: cadeaus voor de feestdagen beheren op je iPad

GiftPad is een iPad-applicatie waarmee je de cadeaus tijdens de feestdagen kunt plannen. De app is door meerdere mensen te gebruiken en is afgeschermd met wachtwoorden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

giftpad ipadDe iPad is een apparaat dat je misschien wel van sinterklaas of de kerstman hebt gekregen. Nu je eenmaal een iPad hebt, kun je ‘m gebruiken voor heel wat andere toepassingen. Zoals het beheren van je sinterklaas en kerstcadeaus. De app GiftPad is daarvoor bedoeld. Normaal kost deze app €3,99 maar de makers hebben dit weekeinde de prijs verlaagd naar €0,79. Maar wat kan je ermee? Met meerdere gebruikers de verlanglijstjes en de gekochte cadeaus beheren. Alle lijstjes zijn voorzien van een wachtwoord, zodat je niet in andermans cadeaulijst kunt gluren.

Bovendien kun je het kopen van de cadeaus plannen, bijvoorbeeld wanneer er speciale koopavonden zijn waar je extra korting krijgt of producten die korte tijd in de aanbieding zijn. De app is opgebouwd rond widgets, die je kan aanpassen in formaat, kunt verplaatsen of verwijderen. Elke gebruiker van de app bepaalt zelf hoe de informatie gepresenteerd wordt. Je kunt per persoon een budget instellen, bijhouden of een cadeau al gekocht, ingepakt en verstuurd is, of bijvoorbeeld aftellen naar kerst. Een samenvattingsscherm toont het totale aantal cadeaus, gekochte cadeaus, hoeveelheid cadeaus dat nog gekocht moet worden, kosten per cadeau en dergelijke. Met een ingebouwde rekenmachine kun je nog eens checken of je niet teveel uitgeeft.

Downloaden: GiftPad (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2011, 17:41
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.