Twitterrific: ondersteuning A7-processor iPhone 5s en nieuwe kleuren

Twitterrific ondersteunt nu de A7 64 bits processor van de iPhone 5s, heeft nieuwe themakleuren en een aantal verbeteringen doorgevoerd.

twitterrificDe populaire Twitter-app Twitterrific 5 heeft een update gekregen, waardoor de app nu ook de A7 64-bits-processor van de iPhone 5s ondersteunt. Daarnaast heeft de app nieuwe themakleuren, een groter lettertype en een betere bediening. Ook krijgen gebruikers nu vervagende effecten bij het schakelen tussen thema’s te zien en hebben de ontwikkelaars naar eigen zeggen een aantal belangrijke bugs opgelost. Zo zou de app bij het openen of bij het posten van een tweet nu niet meer mogen crashen en kun je voortaan het volledige profiel bekijken van mensen die jou niet volgen, maar jij hen wel.

In juli was Twitterrific – volgens sommigen de mooiste Twitter-app op de iPhone – de eerste Twitter-app die visueel op iOS 7 was afgestemd, en kreeg de app al een kleine make-over. Maar ook daarvoor was de app al redelijk strak en in lijn met de nieuwe firmware; ontwerper Gedeon Maheux zei in juni zelfs dat hij dacht dat de app populairder werd omdat het ontwerp zo goed bij iOS 7 paste en veel testers de app daardoor installeerden. Volgens de ontwikkelaars is de gehele app nu stabieler en sneller, en zijn er een aantal kleine problemen opgelost. Zo gaf het uploaden van Flickr-afbeeldingen voorheen problemen, maar vanaf nu niet meer. Tot slot is ook de reactiesnelheid van het menu aan de zijkant een stuk beter en verdwijnt dit zijmenu niet meer in de landschapsmodus van de iPad.

Downloaden: Twitterrific 5 (€2,69, universeel, iOS 7.0+)

wit twitterrificzwart twitterrific

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2013, 15:04
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen a7, iPhone 5s, twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.