Eventbrite voor iPhone: nieuwe iOS 7 interface en betere zoekfunctie

Ticket-app Eventbrite voor iPhone heeft een nieuwe iOS 7 interface, met betere bediening en een handige nieuwe zoekfunctie.

EventbriteTicketapp Eventbrite heeft een aardige update gekregen, met een nieuwe interface en een aantal handige nieuwe functies. Zo heeft de app, die zich op de iPhone ontwikkeld heeft tot een aardig platform voor kleine evenementen, een strakke nieuwe interface met veel wit en ‘zwevende’ knoppen. Daarnaast kun je in de app nu duidelijk zien wat de tickets met het laagste tarief zijn, onder het totaal vernieuwde onderdeel ‘Evenementinfo’. Ook kun je nu met een keer tikken de streepjescode van je ticket vinden, bij het tabblad ‘Mijn Tickets’. Zo kun je bij de ingang van een concert sneller worden gescand en toegelaten.

Eventbrite wordt veel gebruikt wordt om tickets te kopen en was al rustig vormgegeven, maar is nu nog simpeler in de bediening. Er zijn twee eenvoudige tabbladen: ‘Ontdekken’ en ‘Mijn tickets’. Bij Mijn Tickets vind je zoals gezegd jouw gekochte tickets met de bijbehorende streepjescodes en bij Ontdekken kun je zoeken naar evenementen. Eventbrite hanteert bij dat laatste tabblad nog steeds een indeling waarbij de dichtstbijzijnde events bovenaan staan, met daaronder de gebeurtenissen die volgende week en volgende maand plaatsvinden. Ook de knoppen met ‘Lokaal’ en ‘Dit weekend’ zijn er nog. Nieuw is echter de verbeterde zoekfunctie: tik in de zoekbalk en geef aan of je binnen muziek, conferenties, festivals of andere categorieën wilt zoeken. Ook prettig: je kunt evenementen voortaan via AirDrop met vrienden in de buurt delen, en de app werkt nieuwe ticket- en evenementinformatie op de achtergrond bij.

Eventbrite ontdekkeneventbrite mijn tickets

Eventbrite baarde vorig jaar even een moment van opzien toen de applicatie bovenop Passbook sprong om tickets in Apple’s app te ondersteunen, maar is sindsdien weer een beetje op de achtergrond geraakt. Wat eigenlijk jammer is, want de app wordt regelmatig geüpdatet en krijgt steeds meer prettige nieuwe opties.

Downloaden: Eventbrite (gratis, iPhone, iOS 7.0)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2013, 15:10
Categorie Amusement
Onderwerpen evenement, tickets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.