Twitter-app Osfoora defect na laatste update

De Twitter-app Osfoora voor de iPhone en iPod touch kent grote problemen na de laatste update. De applicatie geeft aan dat alle tweets 2188 weken oud zijn en schudt direct messages door elkaar.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

OsfooraDe laatste update van de Twitter-applicatie Osfoora had ervoor moeten zorgen dat de app beter zou omgaan met geheugenopslag onder iOS 5, en dat verkorte t.co-links voluit geschreven zouden worden. In plaats daarvan is er iets volledig mis gegaan met de app, klagen gebruikers in de App Store en op ons forum. Zo geeft de applicatie aan dat alle tweets maar liefst 2188 weken oud zijn. Ook worden direct messages door elkaar gehusseld. Een update is echter al ingediend bij Apple.

Dat laat ontwikkelaar Said Marouf weten aan iPhoneclub.nl. Timeline in OsfooraDe aanstaande update moet afrekenen met de rare tijdsaanduiding en het probleem met door elkaar staande privéberichten.

Ironisch genoeg verontschuldigt Marouf zich bij de huidige update ook al voor twee problemen van de app. Zo moet je na de laatste update opnieuw je accountgegevens invoeren en zijn er vertaalproblemen. Over de nieuwe problemen bleef het echter angstvallig stil op het Twitter-account van Osfoora.

De gemiddelde waardering van de laatste versie van Osfoora voor de iPhone bedraagt daarom slechts 2 sterren, een schril contrast met de meer dan 4 sterren die de app eerder haalde. Zelfs ondanks de problemen, wordt de app nog steeds gewaardeerd om haar uiterlijk en functies.

Downloaden: Osfoora for Twitter (€2,39)

Afgelopen vrijdag zetten we al drie populaire Twitter-apps op een rij voor wie uit wil wijken naar een nieuwe Twitter-cliënt op de iPhone of iPod touch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 17:46
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.