TweetMaker: supersnel een Twitter-bericht sturen op de iPhone

TweetMaker is een app waarmee je snel Twitter-berichten met anderen kunt delen. TweetMaker is tijdelijk gratis en helpt je om snel je geolocatie, beluisterde muziek of een foto te delen.

tweetmaker iphoneTweetMaker is een iPhone-app die je momenteel gratis kunt downloaden (normaal €1,59). Doel van de app is om snel een Twitter-berichtje te kunnen plaatsen. Je opent TweetMaker, tikt een bericht en kunt meteen versturen, terwijl je in een gewone Twitter-app eerst naar je tijdlijn moet gaan en op een knop drukken. Het uiterlijk van TweetMaker lijkt wel wat geïnspireerd door de populaire app Tweetbot.

Als je in iOS 5 je Twitter-account al hebt gekoppeld aan je iPhone, heb je in TweetMaker geen verdere configuratie nodig. Met speciale knoppen onder het editorscherm kun je snel je geografische locatie invoeren, aangeven naar welke muziek je luistert of een foto toevoegen. TweetMaker is universeel, dus ook geschikt voor de iPad. Het is bedoeld als aanvulling op andere Twitter-apps, want TweetMaker is niet geschikt om berichten van anderen te bekijken en notificaties krijg je ook niet.

Downloaden: TweetMaker (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2012, 13:28
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.