EverClip stuurt websites, tekst en plaatjes naar Evernote

EverClip is een nieuwe productiviteits-app waarmee je teksten en foto's kunt kopiëren. Vervolgens kun je ze ordenen en naar Evernote sturen EverClip probeert het proces van knipsels maken te vereenvoudigen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

everclipEverClip is een nieuwe iPhone-app waarmee je snel websites, teksten en plaatjes kunt verzamelen. Alle knipsels die je maakt slaat de app als achtergrondproces op. Ben je klaar, dan kun je ze ordenen en vervolgens naar Evernote laten doorsturen. EverClip werkt samen met je favoriete apps, zodat je bijvoorbeeld teksten en plaatjes kunt selecteren uit een nieuwsapp. Je kunt knipsels maken van websites, PDF-bestanden, documenten en dergelijke. Ook kun je je eigen tekstnotities en plaatjes toevoegen via het Edit-icoontje rechtsboven in beeld, meerdere knipsels groeperen en naar wens ordenen. EverClip ondersteunt ook tags en verschillende notitieboeken die je in Evernote hebt gemaakt.

EverClip probeert het maken van knipsels voor Evernote gemakkelijker te maken, vooral voor apps die standaard geen koppeling met Evernote hebben.

Downloaden: EverClip (€0,79 €2,69)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:22
Categorie Productiviteit
Onderwerp evernote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.