Tweeple Tap: hoe goed ken jij je de mensen die je volgt op Twitter?

TweepleTap is het eerste Twitter-spel en gemaakt door ontwikkelaarsstudio Puntix. Bij TweepleTap staat de volgende vraag centraal: hoe goed ken jij de mensen die je volgt op Twitter?

TweepleTap-iconTwitter-apps, je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten. Je hebt de apps met standaard functionaliteit, zoals Twitter for iPhone, apps met een andere insteek, zoals Smartr. Maar een Twitter-spel is op een enkele uitzondering zoals Twimon na, volgens mij uniek. Ontwikkelaarsbedrijf Puntrix van Sam Grover heeft als doel om nuttige apps te maken voor iOS. Hoe nuttig Tweeple Tap is valt nog te bezien, maar het is wel een goede test om er achter te komen hoe goed jij de mensen kent die je volgt op Twitter.

Het concept van Tweeple Tap is vrij simpel: de app toont de tweets van de mensen die jij volgt op Twitter en jij moet raden van wie de tweet is. Je hebt de keuze uit 4 antwoordmogelijkheden en als je er echt niet uit komt, kun je op de tweet tikken voor een hint. Je krijgt punten voor iedere keer dat je een tweet bij de juiste tweep weet te matchen. Verder is het mogelijk om de achtergrondmuziek en de geluidseffecten uit of aan te zetten.

Tweeple Tap is gratis en doet een beetje denken aan een van de eerste iPod nano’s, met hetzelfde soort spelletje alleen voor muziek. Rest alleen de vraag: hoe goed ken jij de mensen die je volgt?

Downloaden: TweepleTap (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2011, 21:43
Categorieën Amusement, Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.