Paper Train HD: beheer het getekende spoor op de iPad

In het puzzelspel Paper Train HD moet je als spoorbeheerder aan de slag om er voor te zorgen dat getekende treinen niet tegen elkaar aan botsen.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Paper Train HDHet goed beheren van het spoorwegennet in niet gemakkelijk. ProRail doet dat vanuit een aantal grote regelcentra, verspreid over het land. Jij kan het gewoon thuis doen op je iPad. Het gaat dan alleen niet om het Nederlandse spoorwegennet, maar om een getekend landschap vol met rails en treinen. Dat staat namelijk centraal in het spelletje Paper Train HD. De treinen kruisen elkaar onderweg of komen samen bij een wissel en het is de bedoeling dat ze niet tegen elkaar aan botsen.

Het voorkomen van botsingen doe je door treinen op het juiste moment te stoppen. Dit kan niet zomaar, maar enkel op de plaatsen waar een stopblokje zit. Zet je die op rood dan stopt de trein, op groen dan rijdt de trein door. Daarnaast zijn er blauwe wisselblokjes waarmee je de richting van een trein kan veranderen.

De levels zien er mooi uit en je kunt kiezen uit vier niveau’s om op te spelen. Het spel heeft alleen ook een groot nadeel: het heeft momenteel maar dertig levels. Hopelijk worden dat er snel meer.

Paper Train HD (€0,79) (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2011, 0:07
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.