TuneIn Radio krijgt update met interface voor in de auto

De internetradio-apps TuneIn Radio Pro en de gratis versie TuneIn Radio hebben een update gekregen waardoor ze veel beter bruikbaar zijn in de auto. Daar zorgt een apart Car Mode-functie met extra grote knoppen voor.

TuneIn Radio Pro iPhone iPod touch iPadDe betaalde en de gratis versie van de veelzijdige internetradio-applicatie TuneIn Radio hebben een aanzienlijke update gekregen. De update maakt de apps uitermate geschikt om vanuit de auto te bedienen dankzij een totaal nieuwe interface. Die vervangt de bestaande layout niet, maar is er als extra bij gekomen. Enter Car Mode is de bovenste optie in de Settings van de app, waarin je kan afspelen en pauzeren, zenders kan kiezen en kan zoeken met grote zwarte knoppen.

TuneIn Radio Pro Car ModeOok de knoppen Recents (recent beluisterde stations) en Recommended (aanbevolen) kan je bereiken vanuit het Enter Car Mode-scherm. Net als je opgeslagen zender en als je zoekopdracht, worden de resultaten groot en eenvoudig aanklikbaar weergegeven op een zwarte achtergrond. Grote logo’s laten je op een afstand zien welke zender je opent. Vervolgens kan je met de grootste zwarte knop bovenin beeld, de zender afspelen of stoppen. Helemaal onderin het scherm prijkt een knop om de Car Mode te verlaten.

Een andere verbetering van versie 2.4 van TuneIn Radio en TuneIn Radio Pro, is de verbeterde integratie met audio-apparatuur van JVC in de auto. Tenslotte zijn er wat bugfixes doorgevoerd.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2012, 15:21
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, radio, tunein radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.