Trailer Moga iOS 7-controller online verschenen

Een nieuwe video laat Moga's gamepad voor iOS 7-games zien van meerdere kanten en geeft een idee van de grootte.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

moga ace power controllerDetails over de iOS 7-gamecontroller van Moga lijken nu wel heel snel naar buiten te komen. Na twee gelekte persafbeeldingen afgelopen week is er nu ook een trailer online verschenen waarin we de gamepad van alle kanten te zien krijgen. De video was afgelopen weekend via een webpagina in de cache van Moga te zien maar werd al snel offline gehaald. Nu heeft Touch Arcade hem opnieuw online geplaatst op een eigen kanaal.

De verwachting is dat Moga’s gamepad voor iOS 7 voor minstens $59,99 wordt verkocht, de prijs die voor Android-gamepad Moga Hero Power wordt gevraagd. De prijs kan echter hoger uitvallen omdat Moga licentiegeld aan Apple moet betalen. Moga’s controller zal immers gebruikmaken van Apple’s iOS 7 controller-API, waardoor hij onder het Made for iPhone-programma valt.

Naast Moga werkt ook Logitech aan een gamepad, die volgens berichtgeving van afgelopen weekend bekend zal komen te staan als de Logitech Powershell. Ondertussen zijn er al flink wat spellen die de gamepad ondersteunen. Onder andere The Walking Dead, Limbo en Bastion hebben gamepad-updates gekregen. De gelekte video toont ook Asphalt 8, wat er op lijkt te wijzen dat Gameloft binnenkort gamepad-ondersteuning toevoegt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2014, 17:36
Categorie Games
Onderwerpen gamecontroller, gamepad, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.